MAI SUNT DOUA ZILE PENTRU INSCRIERE IN COMPETITIE LA GALA PREMIILOR DE EXCELENTA IN INDUSTRIA HOTELIERA SI A TURISMULUI – 3 mai 2011, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

 

Au mai ramas doar doua zile in care va puteti inscrie in competitia pentru GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, eveniment ce va avea loc pe 3 mai in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Forum! Nominalizarile se pot realiza GRATUIT si ONLINE, accesand linkul Inscriere proiect.

Hotel Tourism & Leisure Investment Forum va fi organizat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va cuprinde doua zile de conferinte si seminarii, precum si ceremonia de decernare a premiilor pentru industria ospitalitatii si a turismului, GALA PREMIILOR DE EXCELENTA. In cadrul unei ceremonii exclusiviste organizate pe 3 mai, incepand cu ora 19.00, vor fi premiate cele mai eficiente proiecte si performantele reprezentantilor din industrie.
 
Proiectele jurizate de catre o comisie formata din experti locali si internationali din industrie vor fi selectate pentru a fi nominalizate la 5 categorii principale: Hoteluri, Restaurante, Baruri si Cluburi, Agrement, Turism si Distinctie pentru Experienta si Excelenta. Pentru detalii referitore la categorii, subcategorii si mecanism de jurizare, accesati linkul GALA. 
 
Pentru detalii suplimentare referitoare la nominalizarile GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, si inscrierile pentru participarea la conferintele si seminariile din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, accesati site-ul evenimentului www.hotelconference.ro

 


Source: Evensys

EN RO