Lista expozantilor GastroPan 2014: ce furnizori vin la expozitia anului?

Circa 120 de furnizori de talie mondială din 23 de ţări vor sosi la expoziţia GastroPan Braşov pentru a expune cele mai eficiente soluţii, echipamente, materii prime şi tehnologii pentru afacerile din industria de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. Evenimentul poate fi vizitat în perioada 4-6 aprilie 2014, între orele 10 – 18, la Braşov Business Park.
Expoziţia anului în sector prezintă oferte variate pentru orice tip de afacere din domeniu, precum şi un program bogat în demonstraţii practice şi concursuri de profil.

gastropan3_512

Expoziţia soluţiilor şi tehnologiilor eficiente 
Vizitatorii vor regăsi la standuri o serie de noutăţi, produse şi tehnologii inovatoare, vor avea parte de campanii de degustări, vor urmări demonstraţii practice, vor descoperi idei de afaceri, vor asista la lansarea unor concepte noi şi vor beneficia de oferte speciale valabile pe perioada târgului.
Lista completă a expozanţilor GastroPan Braşov este disponibilă AICI sau pe www.gastropan.ro
Din programele Zonei DEMO GastroPan
– Sculptură creativă în fructe şi legume – echipă de bucătari specializaţi din Ungaria;
– Modelarea florilor şi figurinelor din pastă de zahăr – cake designeri români specializaţi în Anglia;
– Modelare artistică zahăr tras şi suflat – cofetar câştigător al Olimpiadei de Cofetărie din Brazilia;
– Creaţie artistică şi coaceri demonstrative (dezvoltare de produs) – brutar artizan din Ungaria;
– Decorarea deserturilor din turtă dulce – specialist artizan din România;
– Procesare şi modelare artistică din zahăr caramelizat (grilaj) – cofetar specializat din Ungaria
– Confecţionarea deserturilor şi a pieselor artistice din ciocolată – câştigătorul ediţiilor 2012 şi 2013 ale concursurilor de creaţie artistică în ciocolată GastroPan.

gastropan4_512

Taloane de acces la Expoziţia GastroPan găsiţi AICI sau pe www.gastropan.ro
Pentru orice alte detalii contactaţi organizatorii la telefon +40- 733-313 042

Source: GastroPan