Lior Bebera este noul General Manager Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Lior Bebera, lider cu 25 de ani de experiență în sectorul ospitalității, la nivel internațional, a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de General Manager. El se întoarce în România, țară în care a mai deținut o poziție de General Manager în perioada 2016-2019.

Lior Bebera și-a început cariera în industria hotelieră în Germania, în 1998, dobândind expertiză în arii de activitate diverse ale business-ului hotelier. Din 2016 a ocupat roluri de General Manager, Cluster General Manager, Managing Director și Group Director of Operations în cadrul unor lanțuri hoteliere internaționale.

Cel mai recent rol al său a fost cel de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri și 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere și premergătoare deschiderii, organizând și stabilind cu eficiență structura și operațiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidențială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.

Radisson Blu Hotel, București a beneficiat de un amplu proces de renovare și modernizare, în urma unei investiții majore de capital, pentru transformarea elegantă a lobby-ului și a zonei exterioare a hotelului – aceasta fiind una dintre cele mai mari investiții din sectorul local al ospitalității din ultimii ani. Noul concept de amenajare a spațiului de primire oferă oaspeților mai multe zone de seating premium, în interior și în aer liber, un lounge bar primitor în lobby, o grădină verde, o zonă de piscină relaxantă și noi baruri interioare și în aer liber ultra-moderne, creând spațiul perfect pentru a lua masa și o locație ideală pentru evenimente private.