Lanţul hotelier Ascott vine în România cu brandul The Crest Collection

Compania Forty Management a încheiat un acord pentru o nouă dezvoltare hotelieră ce va fi operată de Ascott Limited (Ascott), unul dintre cei mai importanți proprietari si operatori din domeniul ospitalității la nivel mondial, cu prezență în peste 260 de orașe din cca 30 de țări.

Pe baza parteneriatului, Forty Management aduce pentru prima data in România acest brand, ce va fi operat la standardele brandului de lux The Crest Collection. Construcția este estimată să înceapă în această toamnă, cu deschiderea preconizată în primul trimestru al anului 2026.

Hotelul Central District București – The Crest Collection va avea 170 de camere și un restaurant 360 de grade la etajul 14, unde oaspeții vor putea experimenta viața, cultura și istoria capitalei într-o reședință de lux unică. Pe baza acordului de management, Ascott va opera brandul The Crest Collection pentru o perioada inițială de 25 de ani.

Valoarea investiției în noul proiect este estimată la 22 mil. EUR, parteneriatul dintre Ascott și Forty Management fiind semnat la Paris, cu participarea lui Kevin Goh, CEO The Ascott Limited și a lui Marcel Lindt, Directorul de dezvoltare The Ascott Limited pentru UK și CEE.

Forty Management este un dezvoltator român de proiecte imobiliare cu destinație mixtă și reconversie urbană verde, create sub brandul Central District.

Ascott este o companie din Singapore, care a crescut și a devenit unul dintre cei mai importanți proprietari-operatori internaționali de unități de cazare. Portofoliul Ascott cuprinde unități de cazare în peste 220 de orașe din peste 40 de țări din Asia-Pacific, Asia Centrală, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și SUA.

Ascott are peste 94.000 de unități operaționale și peste 64.000 în curs de dezvoltare. Printre mărcile de apartamente cu servicii, co-living și hoteluri ale companiei se numără Ascott, Citadines, lyf, Oakwood, Quest, Somerset, The Crest Collection, The Unlimited Collection, Préférence, Fox, Harris, POP!, Vertu și Yello.