Kazahstan: o noua destinatie turistica pentru romani

Corina Martin, proprietarul agentiei de turism Mistral Tours, vrea sa infiinteze o filiala in Kazahstan si sa lanseze zboruri charter intre Constanta si Almaty.

Prin aceasta strategie, compania are in vedere sa aduca atat turisti din Kazahstan in Romania, cat si sa duca turisti romani in Kazahstan. O vacanta in Kazahstan ar putea costa putin peste 1.000 EUR/persoana, iar pachetele vor fi lansate in martie 2022.

Corina Martin, Ali Armagan Otlak, director al Turkish Airlines Constanta si reprezentantii Aeroportului Constanta, s-au aflat in perioada 9-16 noiembrie, in Almaty, Kazahstan, unde au purtat neegocieri in acest sens cu touroperatori si autoritatile locale.

Corina Martin a precizat ca, in luna septembrie a acestui an, a adus in Romania, in premiera, turoperatori din Kazakhstan, pe care i-a invitat in destinatii turistice cunoscute din Romania. ”Au fost atat de incantati, incat acum deja pregatim pentru aceste agentii pachete cu circuite turistice in Romania, care vor incepe cu aterizare la Constanta, sejur de 2 sau 3 nopti in resorturi all inclusive pe litoral, deplasare si croaziera in Delta Dunarii, apoi trecerea spre Transilvania catre Poiana Brasov – Brasov – Bran – Castelul lui Dracula, Peles la Sinaia si, evident, doua nopti in Bucuresti.

Zborurile intre Romania si Kazahstan vor fi operate de Turkish Airlines, pentru cei care vor sa mearga individual sau in grupuri mai mici.

Mai mult, agentia Mistral Tours si Turkish Airlines isi propun sa atace si piata Japoniei.

EN RO