Investiție de 15 mil. EUR finalizată în Olimp

Imagine de Engin Akyurt de la Pixabay

Compania Invest Group a finalizat constructia resortului Novum by the Sea din stațiunea Olimp. Investiţia s-a ridicat la 15 mil. EUR, iar resortul pune la dispozitie 160 de apartamente complet utilate.

Conducerea complexului a luat toate măsurile de prevenție conform noilor reglementări, asigurându-se decontaminarea și dezinfectarea zonelor de access public, pentru ca toate activitățiile să se desfășoare în siguranță deplină.

Tarifele pentru cel mai luxos apartament pornesc de la 480 EUR/noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 EUR/noapte, pachetele incluzând mic dejun și prânz.

Restaurantului Leto păstrează aceleași standarde înalte garantate de profesionalismul și experiența echipei conduse de Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli Grup si Vicepreședinte al Organizației Hora, respectând totodată toate reglementările necesare deschiderii și funcționării în siguranță.

Agenția de turism care deservește proiectul, garantează un grad de ocupare de peste 65% pentru acest sezon, având în vedere situația actuală, urmând ca în 2021 cererea să fie de peste 90%.