Investiție de 1,4 milioane de euro în cadrul hotelului JW Marriott din București

Restaurantul OLEA cu un concept culinar inovator, își deschide porțile într-o zonă emblematică a Bucureștiului, în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, după o investiție de 1,4 mil. EUR.

Inspirat de bogăția gastronomiei Levantului și a Mediteranei, meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine – o combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne. Fiecare preparat reflectă pasiunea pentru ingredientele proaspete, autenticitatea și creativitatea bucătarilor. Printre preparate se regăsesc Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava.

Locația în aer liber este amenajată astfel încât să amintească de grădina unei vile de vacanță de pe malul Mediteranei, cu terasă generoasă și grădină ferită de agitația orașului. Spațiul dispune, de asemenea, de o zonă privată pentru evenimente.

„Suntem încântați să aducem Middleterranean Cuisine în București și să ne deschidem porțile pentru iubitorii de gastronomie”, a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel.