Investitie 150.000 EUR pentru redeschiderea Berariei Gambrinus

Beraria Gambrinus va fi redeschisa pe 15 februarie si va functiona in soft opening pana la deschiderea oficiala din 1 martie. Suprafata localului este de aproximativ 180 mp – un open space cu 150 de locuri la mese si la bar. Renovarea locatiei a necesitat o investitie de 150.000 EUR.

Alexandra Pop, director de Marketing al Berariei Gambrinus a declarat ca elementele decorative aduc in prim plan secvente din istoria de peste 100 de ani a berariei, iar personajul principal este chiar Regele Gambrinus, o figura importanta in istoria berii si o imagine internationala pentru iubitorii acestei bauturi.

Amenajarea berariei va recrea atmosfera interbelica prin culori si elemente decorative. Design-ul este inspirat de istoria berariilor Gambrinus si de legatura lor cu familia Caragiale, cat si de personajul Regele Gambrinus, despre care legenda spune ca a inventat berea.

Meniul berariei va fi unul traditional romanesc care va contine preparate clasice, dar si o mare varietate de carnati si beri. Nu vor lipsi faimosii Patricieni, jigo de berbec, cocoselul la frigare si snitelul vienez pentru care beraria era faimoasa, dar si un antricot de vita Black Angus foarte actual si la moda pentru clientii cu gusturi rafinate.

Furnizorul de bere al berariei Gambrinus este Heineken.
Source: Food&Bar