Investitia pentru Nordis Brasov este estimata la 26.4 mil. EUR

Ansamblul rezidential Nordis Brasov, aflat la scurta distanta de centrul orasului va avea o capacitate de cazare de 158 de camere de hotel si 43 de apartamente rezidentiale.

Printre facilitati se regasesc o piscina infinity, SPA de 900 m, sala de fitness, sala de cinema, biblioteca, 3 sali de conferință, restaurante, pista de alergare, statie de incarcare pentru masinile electrice, servicii de valet parking, precum si servicii de curatenie si room service.

Un studio are un pret de achizitie ce porneste de la 91,000 EUR, fara tva, putin peste 240,000 EUR  pentru apartamentele de doua camere,  in jur de 480,000 EUR pentru apartamentele de trei camere, iar apartamentele de 4 camere au preturi de peste 595,000 EUR.

Mai mult de 50% din unitatile din corpurile hoteliere ale ansamblului Nordis Brașov au fost cumparate in etapa precontractuala, cu plata pe stadii de executie.

Investitia pentru constructia ansamblului de 5 stele Nordis Brasov, la care lucrarile au inceput la sfarsitul lunii mai a acestui an, se ridica la aproximativ 26.4 mil. EUR. Termenul de predare este la sfarsitul anului 2023

Ansamblul Nordis Brasov, parte a Nordis Group, are 5 corpuri independente de mica inaltime si un teren de 13,000 mp.

Conceptul exclusivist va fi la acelasi nivel cu cel din ansamblurile din Mamaia si Sinaia, standardul de lux si confort ridicandu-se la nivelul celor internationale .

Nordis Group doreste sa ofere  servicii premium turistilor, astfel ca fiecare etapa a fost importanta: momentul alegerii terenului pentru constructie, a firmei de proiectare , a celei care a oferit consultanta hoteliera, toate fiind validate prin interesul investitorilor deja existenti.

Nordis Brasov are ca avantaj si proximitatea cu  aeroportul care va fi deschis pana la sfarsitul anului, zona hoteliera a ansamblului fiind estimata la o valoare de piata de peste 40 mil. EUR, dupa deschiderea de la sfarsitul anului 2023.

De operarea hotelului pentru investitori se ocupa in integralitate compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels.

Proprietarii fac o investitie pe termen lung, putand beneficia de o vacanta de 7 zile pe an in unitatea de 5 stele detinuta.