Incepe depunerea proiectelor pentru infiintarea centrelor nationale de informare turistica

Din data de 12 martie se pot depune proiectele pentru infiintarea centrelor nationale de informare turistica, in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 (Regio).

Operatiunea beneficiaza de o alocarea financiara orientativa pentru perioada 2007-2013 de 20 mil. EUR si se deruleaza in cadrul Axei 5 „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului” a programului Regio, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, MDRT.

Cererile de finantare si dosarele aferente se depun la Organismul Intermediar pentru Turism, reprezentat de Directia Gestionare Fonduri Europene.

Depunerea este continua, cererea de proiecte fiind deschisa pana la depasirea cu 50% a alocarii financiare pentru aceasta operatiune.

Pentru prezentul apel de proiecte, valoarea cererii de finantare poate fi de maxim 330.000 RON, in cazul proiectelor de dotare a centrelor nationale de informare si promovare turistica, respectiv de maxim 630.000 RON, pentru proiectele care urmaresc constructia sau reabilitarea cladirilor care vor adaposti astfel de centre.

Source: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

EN RO