In urmatorii 10 ani proprietarii hotelului Howard Johnson Grand Plaza vor dezvolta o retea de 30 de hoteluri

In urmatorii 10 ani proprietarii hotelului Howard Johnson Grand Plaza intentioneaza sa dezvolte in Romania o retea de 30 de hoteluri, sub oricare dintre brand-urile lantului international Cendant. Investitia in Romania se va ridica la aproximativ 180 milioane EUR iar in planul de dezvoltare regionala a brand-urilor Cendant sunt prevazute si actiuni distincte in Bulgaria si Republica Moldova.

Portofoliu de marci al grupului american Cendant include nume precum Howard Johnson, Ramada, Days Inn, Travelodge, Knights Inn, Super 8 Motel, Wingate Inn si Wihdham, un brand recent cotat la 5 stele superior.

Aproximativ 90% dintre hoteluri vor fi amplasate in provincie. 35% din numarul total al viitoarelor hoteluri vor apartine proprietarilor Howard Johnson Grand Plaza Hotel, celelalte urmand sa fie controlate de alti investitori si operate in regim de franciza.

Proprietarii Howard Johnson Grand Plaza Hotel au infiintat compania de consultanta si management, Trend Hospitality, care va coordona intregul proces de dezvoltare a retelei de hoteluri sub marcile Cendant.

Unul dintre proiectele aflate in derulare, a carui investitie se ridica la 7 milioane EUR, se refera la modernizarea, pana in 2007, a hotelului Turist din Bucuresti, care va fi afiliat la brand-ul Ramada. Un alt brand care va fi dezvoltat in Romania este Ramada Encore, care va fi atribuit hotelului din cadrul proiectului imobiliar Baneasa.
Source: Averea