In septembrie vor fi demarate lucrarile la Casa Radio

In luna septembrie vor fi demarate lucrarile la proiectul Dambovita Center, actuala Casa Radio, care va cuprinde, pe o suprafata construita de 270.000 mp, un hotel de 5 stele, birouri, shopping mall, wellness center, un spital particular si o parcare de 2.500 locuri.

In prezent, Autoritatea Publica a concesionat dreptul de folosinta pe 49 de ani asupra cladirilor existente catre compania de proiect Dambovita Center, detinand 10% din actiuni. Valoarea minima a investitiei va fi de 130 milioane USD.

In urmatoarea perioada, ministrul de resort intentioneaza sa prezinte Guvernului o nota pentru realizarea unui act aditional la contractul existent care va cuprinde si acordarea unor beneficii suplimentare statului roman, urmand ca ulterior semnarii documentului sa demareze lucrarile de constructie.

Casa Radio va fi construita in trei etape. In perioada septembrie 2006-noiembrie 2007 vor fi construite shopping mall de 40.000 mp cu 150 de magazine si sali de cinema, birouri, parcare si wellness center, valoarea investitiei fiind de aproximativ 90 milioane EUR. In perioada septembrie 2006-noiembrie 2008, va fi construit hotelul, cu aproximativ 300 camere, un cazinou, 3 restaurante, un centru conferinte, valoarea investitiei fiind de aproximativ 75 milioane EUR. In perioada iunie 2008-iunie 2009 este prevazuta constructia spitalului particular, valoarea investitiei ridicandu-se la 9 milioane EUR.
Source: Averea

EN RO