Investiție de anvergură într-un complex de 5 stele în Poiana Brașov

Compania de dezvoltare imobiliară Rock Development Holding va investi 70 mil. EUR în dezvoltarea primului proiect hotelier de cinci stele din Poiana Braşov. Noul proiect de lux va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere şi un aparthotel cu 75 de unităţi rezidenţiale.

Investiţia este una semnificativă, cu aproape 200 de unităţi la standarde internaţionale,  se dorește ca întreg complexul turistic să fie administrat de un operator hotelier de top la nivel mondial.

Rock Development Holding a investit până în prezent peste 53 mil. EUR în dezvoltarea Politehnica Park Residence şi Avrig Park Residence, două proiecte de referinţă pentru zonele Grozăveşti – Politehnică şi Bucur Obor, cu un total de 800 de apartamente. Compania dezvoltă în prezent faza a doua a Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, în urma unei investiţii estimate la 23 mil. EUR.

Noul proiect va include şi toate facilităţile specifice unui complex turistic de cinci stele, inclusiv mai multe restaurante şi un centru SPA la standarde internaţionale. Proiectul a îndeplinit şi parcurs toate formalităţile urbanistice, construcţia urmând a demara în perioada următoare. Noul proiect de cinci stele luxury, conform clasificărilor internaţionale, este amplasat în zona centrală a staţiunii Poiana Braşov.