IDeaS introduce funcția de optimizare a profitului în G3 RMS, aducând posibilitatea de maximizare totală a valorii oaspeților

Funcția optimizarea profitului evaluează veniturile totale, marjele de profit și costurile de achiziție/deservire ale oaspeților pentru a capta cele mai valoroase rezervări

DALLAS – 29 septembrie 2021 – standul HITEC #3401 (Kay Bailey Hutchison Convention Center Dallas)- IDeaS Revenue Solutions, cel mai important furnizor mondial de software și servicii automatizate de management al veniturilor, a anunțat astăzi funcția Optimizarea Profitului în cadrul G3 Revenue Management System (RMS).

Optimizarea Profitului este o îmbunătățire a motorului științei management-ului veniturilor din G3 RMS care îi permite să capteze cele mai valoroase rezervari, luând în considerare contribuția totală a fiecăreia. Acest lucru permite hotelierilor să evalueze veniturile totale, marjele de profit pentru fiecare tip de venituri și costurile asociate cu achiziționarea și deservirea oaspeților în timp real, determinând în același timp indicatori cheie de performanta foarte doriți în management-ul hotelier, cum ar fi profitul pe cameră disponibilă (ProPAR).

  • Obțineți o viziune generală asupra profitului – motorul inovator si flexibil de optimizare a profiturilor realizat de IDeaS, folosește orice combinație de venituri auxiliare, marje, costuri de achiziționare sau deservire pentru a furniza informații actulizate pe baza cărora să poată fi luate decizii. Acest lucru conduce sistemul de management al proprietății sau sistemul central de rezervari să contabilizeze în final valoarea mai mare a rezervărilor în profit.
  • Prevedeți cea mai profitabilă tranzacție – Folosind Optimizarea Profitului în G3 RMS, hotelierii înțeleg adevărata valoare a fiecărui segment de oaspeți și a fiecărui tip de cameră. Această funcție prognozează și permite cele mai profitabile rezervări ale oaspeților, încorporând în același timp date din alte surse, cum ar fi restaurante, baruri, retail, activități recreative, cazino și multe altele.
  • Optimizați toate rezervările – G3 RMS utilizează o abordare unică și dovedită care produce automat o combinație de decizii. Lucrând împreună, aceste decizii maximizează profitul global, față de abrdarea prin prioritizarea creșterii veniturilor din cazare pe cameră disponibilă (RevPAR).

Sanjay Nagalia, co-fondator, COO, CTO, IDeaS, a declarat: “De prea mult timp, optimizarea profitului a rămas de neatins pentru industria ospitalității. În timp ce alții au vorbit despre asta sau au oferit soluții simple de raportare, IDeaS a lucrat pentru a schimba mentalitatea clienților noștri de la concentrarea pe creșterea veniturilor din cazare la maximizarea valorii oaspetelui care intră în camere. Pentru a face acest lucru posibil, am inovat un proces de optimizare central care permite hotelierilor să obțină cea mai profitabilă tranzacție, iar astăzi, suntem încântați să fim primul furnizor RMS care oferă o abordare holistică a optimizării profitului total care automatizează toate pârghiile cheie ale afacerii prioritizând profitul.”

Despre IDeaS

IDeaS, companie a SAS, este cel mai important furnizor mondial de software și servicii de revenue management/managementul veniturilor. Cu peste 30 de ani de experientă, IDeaS livrează știința managementului veniturilor pentru mai mult de 16.000 de clienți din 144 de țări. Combinând cunoștințele din industrie cu tehnologia inovatoare de analiză a datelor, IDeaS creează moduri sofisticate dar simple în același timp, de a îi împuternici pe cei implicați in managementul veniturilor cu instrumente de decizie precise și automatizate în care pot avea încredere. Rezultatele sunt livrate la timp. Veniturile transformate. Descoperiți profitabilitatea superioară la ideas.com.

EN RO