Hotelurile Best Western mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri de 20% in comparatie cu 2004

Directorul general al companiei New Concept Travel, reprezentantul Best Western in Romania, Malin Malineanu, a declarat ca pentru acest an hotelurile Best Western din Romania mizeaza pe o cifra de afaceri consolidata de 12 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de anul trecut. Acesta a mai precizat ca pentru anul viitor exista planuri de extindere a retelei. In ultimii sase ani, lantul american Best Western a afiliat in Romania 7 hoteluri.

In prezent se poarta discutii cu mai multe unitati si orientarea strategiei s-a facut spre afilierea hotelurilor noi, aflate in constructie, orasul vizat pentru deschiderea unui hotel din reteaua Best Western anul viitor fiind Brasov.

Hotelurile incluse in reteaua Best Western sunt: Parc din Bucuresti, Balvanyos din Balvanyos-Covasna, Savoy din Mamaia, Central din Arad, Topaz din Cluj, Ambassador din Timisoara si hotelul Bucovina din Gura Humorului. Cele 7 unitati hoteliere insumeaza aproximativ 740 de camere.

Compania Best Western a incheiat un parteneriat cu compania de operare si management hotelier New Concept Travel din Bucuresti pentru preluarea intereselor de dezvoltare ale lantului in Romania. La nivel mondial, exista peste 4.000 de hoteluri afiliate la reteaua Best Western International in peste 80 de tari.
Source: Averea