Hotelul Times va fi inaugurat la sfarsitul lunii septembrie

Compania hoteliera Times a finalizat lucrarile hotelului din Bucuresti, investitia ridicandu-se la 6 milioane de euro. Hotelul Times este destinat segmentului de business si, potrivit declaratiei directorului general al hotelului, Joe Rahim, se afla in prezent in perioada de contact preliminar cu piata de profil.

Hotelul Times este amplasat pe o suprafata de peste 4.700 mp, in zona Pietei Alba-Iulia, este clasificat la patru stele si detine 70 de spatii de cazare, un club cu o capacitate de 100 de locuri in interior si 40 de locuri pe terasa, un restaurant cu specific international cu o capacitate de 120 de locuri si un cafe-bar cu terasa.

Reprezentantii companiei hoteliere Times, companie cu capital integral romanesc, au precizat ca hotelul urmareste integrarea intr-o structura internationala de franciza.

Potrivit estimarilor reprezentantilor din turism, investitiile in domeniul hotelier din Romania ar putea depasi in 2005 420 de milioane de euro in conditiile in care proiectele din 2004 au totalizat circa 390 de milioane euro, mai mult de jumatate din lucrari reprezentand modernizari ale unor unitati de cazare mai vechi. Conform unor studii efectuate, se estimeaza ca in urmatorii ani capacitatea spatiilor hoteliere si de reuniuni va creste cu marje cuprinse intre 2-4% anual.
Source: Daily News