Hotelul Radisson Blu desemnat Hotelul Anului in cadrul grupului hotelier Carlson

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, clasificat la 5 stele, a fost desemnat Hotelul Anului la nivel mondial, in cadrul grupului hotelier american Carlson. Distinctia i-a fost inmanata directorului general al hotelului, Yilmaz Yildirimlar, in cadrul conferintei globale anuale a companiei Carlson, desfasurata la Washington.

De asemenea, titlul de Hotelul Anului la nivel mondial a mai primit-o si hotelul Country Inn&Suites By Carlson din Chanhassen, Minnesota.
 
Titlul de Hotel al Anului la nivel mondial rasplateste performantele remarcabile in ceea ce priveste implicarea personalului, satisfactia clientilor, veniturile generate si performantele economice.

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti are 718 camere, fiind cel mai mare hotel de 5 stele din Romania si, in acelasi timp, cel mai mare hotel Radisson din regiune.

Grupul Carlson este unul dintre liderii la nivel global in industria ospitalitatii si a turismului, detinand peste 1.070 de hoteluri in aproape 80 de tari, incluzand brandurile Radisson, Country Inns & Suites by Carlson, Park Inn şi Park Plaza.

Source: Food&Bar