Hotelul Dunărea din staţiunea Mamaia este scos la vânzare

Hotel Dunărea, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din staţiunea Mamaia, este scos la vânzare. Construită în anul 1960, amplasată în imediata vecinătate a plajei, pe un teren cu suprafața 5.556 mp, unitatea este o oază de relaxare şi confort pentru turişti, preţul solicitat este de 7 mil. EUR.

Hotelul Dunărea a trecut printr-un proces amplu de modernizare, începând cu anul 2020. În prima etapă, finalizată până la sfârşitul anului 2022, au fost implementate îmbunătăţiri semnificative, inclusiv montarea a două lifturi moderne Kone, faţada a fost refăcută şi s-au instalat noi aparate de aer condiţionat inverter în toate camerele şi spaţiile comune.

De asemenea, s-a realizat o refacere completă a sistemului de hidroizolaţie, balcoanele au fost renovate în întregime şi acoperite cu granit şi s-au instalat două centrale noi pe gaz.

În cea de-a doua etapă, finalizată până la sfârşitul lunii aprilie 2023, s-a creat un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri la interior şi 60 de locuri pe terasa acoperită. În plus, hotelul pune la dispoziţie şi un loc de joacă pentru copii, în suprafaţă de 121 mp.

Hotel Dunărea oferă o oportunitate de dezvoltare, având posibilitatea construirii unui nou corp de clădire S+P+4 pe suprafaţa liberă de teren de 2.744 mp. De asemenea, în apropiere se poate amenaja o parcare supraterană pentru a facilita accesul oaspeţilor.