Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani în industria ospitalităţii

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani în industria ospitalităţii şi îşi propune să devină ecofriendly pentru toţi oaspeţii săi.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către lanţul hotelier internaţional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locaţii din ţară care operau sub un brand internaţional.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, amplasată într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

S-a finalizarea cu succes și proiectul de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelul.

Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Cele 165 de camere elegante și confortabile, restaurantele rafinate, 16 săli cu facilități pentru evenimente și întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa și grădina de 7000 mp, au făcut din Crowne Plaza Bucharest un câștigător de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele aparținând unui lanț internațional în cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privată și stații de încărcare pentru mașinile electrice.