Hotelul Afrodita Resort & SPA din Baile Herculane este cea mai apreciata unitate de cazare din Romania, in 2015

In perioada 23 noiembrie 2015 – 22 ianuarie 2016, site-ul de rezervari HotelGuru.ro a realizat un studiu pentru a stabili care au fost cele mai apreciate unitati de cazare din Romania in anul 2015. La vot au participat peste 2.400 de persoane.
Romanii au apreciat in primul rand zona SPA, confortul si preparatele culinare servite la restaurantele hotelurilor. Ospitalitatea personalului, aspectul camerelor si localizarea au contat mai putin in alegerea unitatii de cazare preferate. 
Romanii prefera sa-si petreaca zilele de concediu in resorturile din statiunea balneo-climaterica Baile Herculane, unde se pot relaxa la SPA si beneficiaza de tratamente cu ape termale. 
Cea mai apreciata unitate de cazare a fost Hotelul Afrodita Resort & SPA din Baile Herculane, care a fost votat de 6,3% dintre respondenti. 
Afrodita Resort & SPA clasificat la 3stele, afost renovat recent si a primit premiul pentru noutate la Gala Turismului Romanesc 2014, facand parte din proiectul Roman Thermal Spas of Europe. 
Resortul ofera 2 restaurante cu preparate traditionale romanesti si cu specific international, camere cu vedere spre munte, centru SPA cu piscina, sauna, cada de hidromasaj, centru fitness si loc de joaca pentru copii.
Printre hotelurile nominalizate se numara si Hotel Szeifert, 3 stele din Sovata, Club Vila Bran, 3 stele, Hotel Alpin 4 stele din Poiana Brasov si Danubius Health Spa Resort 4 stele din Sovata.

Source: Capital

EN RO