Hotel Epoque a devenit membru Relais & Chateaux

Hotel Epoque a anuntat afilierea la Relais & Chateaux, cea mai prestigioasa asociatie de ospitalitate din lume.

Procedura de aderare la Relais & Chateaux este complexa si etapizata, reunind peste 300 de criterii de analiza. Etapele procesului includ: multiple evaluari ale comisiilor de inspectori Relais & Chateaux, audituri de calitate realizate cu caracter anonim, recenziile oaspetilor clubului 5C, analiza rapoartelor de catre departamentul de calitate de la Paris si votul comitetului director. Din cele aproximativ 120 proprietati inspectate anual, numai o patrime din acestea devin membri Relais & Chateaux la finalizarea procesului de selectie.

Odata devenit membru, asociatia utilizeaza propriile instrumente de urmarire a parametrilor de calitate si realizeaza rapoarte trimestriale de satisfactie a clientilor.

Beneficiile membrilor includ: accesul la segmentul specific de clienti Relais & Chateaux, sistem propriu de rezervari directe, platforma proprie de recrutare a celor mai buni candidati pentru echipele proprietatilor membre, academie de formare directa sau online si accesul la intreaga infrastructura de comunicare si promovare specifica brandului Relais & Chateaux.

Comunitatea Relais & Chateaux numara peste 550 proprietati in intreaga lume si are peste 2 milioane de clienti pe an, al caror grad de fidelitate este de peste 60%.

AccorHotels achizitioneaza 50% din compania Mantis Group din Africa de Sud – profit 10 apr

AccorHotels a anuntat un acord pentru achizitia a 50% din compania Mantis Group, cu sediul in Africa de Sud.

Reteaua Mantis cuprinde 28 de proprietati gestionate, plus o retea globala de hoteluri si resedinte sub licenta, inclusiv vile de tip boutique si proprietati emblematice, cum ar fi Founders Lodge – o rezervatie naturala dedicata faunei salbatice din Africa de Sud situata in provincia Eastern Cape, Mantis St Helena – un boutique hotel in indepartata insula din Oceanul Atlantic, precum si hotelul Draycott din Londra.

Acordul de parteneriat este in curs de obtinere a aprobarilor din partea institutiilor de reglementare.
Source: Wall-Street

Înscrie-te gratuit la RHN
TRIMITE
Închide
EN RO