Gregory’s a inchis locatia din Piata Romana

Lantul elen de restaurante de tip fast-food Gregory’s a inchis una din unitatile sale, situata in Piata Romana din Bucuresti.

Cristian Mesaros, directorul general al Gregory’s Romania, a declarat ca motivul inchiderii locatiei din Piata Romana este legat de faptul ca nu s-a putut ajunge la un acord cu proprietarul vizand prelungirea contractului in conditii amiabile. De asemenea, Cristian Mesaros a precizat ca lantul de resturante cauta o noua locatie in aceasta zona.

Pentru acest an Gregory’s Romania estimeaza o crestere de aproximativ 35% a cifrei de afaceri, la 4,5 milioane EUR, fata de 3,35 milioane EUR in 2006.

Investitiile realizate in Romania de filiala locala a lantului elen se ridica la peste 2,5 milioane EUR, pentru 2007 fiind bugetate investitii in valoare totala de 500.000 EUR, atat in locatiile existente, cat si pentru deschiderea a 5 restaurante noi in acest an, dintre care 4 in regie proprie si 1 in sistem de franciza, fiecare necesitand un capital cuprins intre 80.000 EUR si 150.000 EUR, in functie de marime. In curand, Gregory’s va deschide o noua locatie, in zona Pipera, intr-o cladire de birouri.

Incepand de anul viitor Gregory’s Romania intentioneaza sa se extinda in sistem de franciza si in restul tarii.

Source: Food&Bar

EN RO