GALA PREMIILOR DE EXCELENTA IN INDUSTRIA HOTELIERA – 3 mai 2011, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

In cadrul celei de-a IV-a editii a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forumce se va desfasura intre 3-4 mai, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si turismului din Romania. 
 
Incepand de astazi si pana in data de 22 aprilie, inscrierea proiectelor in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE, accesand linkul Inscriere proiect. 
 
Proiectele jurizate de o comisie formata din experti locali si internationali din industrie vor fi selectate pentru a fi nominalizate la 5 categorii principale: Hoteluri, Restaurante si Cluburi,  Agrement, Turism, Distinctii pentru Experienta si Excelenta. 
 
Pentru detalii suplimentare referitoare la GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, conferintele si seminariile evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, puteti accesa site-ul evenimentului www.hotelconference.ro 
 
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unui eveniment de seara, la GALA PREMIILOR DE EXCELENTA din data de 3 mai, cu incepere de la ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.


Source: Evensys