Fontana Spa&Balneo un nou centru balnear la Borsec

Centrul Fontana Spa&Balneo din Borsec a fost inaugurat oficial în data de 15 decembrie a.c., la aproape 12 ani de la începerea lucrărilor, şi va oferi experienţe unice de tratament în România, au anunţat autorităţile locale şi judeţene.

Fontana Spa&Balneo Borsec, cuprinde un centru Spa și o bază de tratament, cu o suprafaţă de peste 3.000 mp şi o capacitate de 1.000 persoane pe zi în sezonul de vară şi 700 persoane în timpul iernii.

Conceptul Fontana se bazează pe două concepte, respectiv Fontana Well, spa şi prevenţie primară şi, Fontana Health prevenție secundară şi recuperare, care implică consultație medicală.

Centrul va dispune de o zonă de Spa care va include piscine interioare şi exterioare, saună finlandeză, infrasaună, saună cu aburi, iar zona balneo va avea diverse posibilităţi de tratament, precum împachetări cu nămol, masaje sau terapii cu apă minerală caldă şi rece, terapii pe bază de plante și ierburi alpine, în deplină concordanţă cu natura înconjurătoare.

Recent, Borsec a redevenit oficial staţiune balneară, în trecut era o cunoscută ca staţiune balneară existând 15 izvoare de apă minerală carbogazoasă naturală.

EN RO