Florin Cioacă pregătește un hotel de cinci stele

Omul de afaceri Florin Cioacă pregătește două proiecte, de referință pentru industria Horeca și piața imobiliară din Vâlcea.

Dezvoltatorul imobiliar este în faza de avizare a unui complex imobiliar în cartierul Ostroveni, pe strada Ion Creangă, lângă Bulevardul Dem Rădulescu.

Primul proiect va fi construit lângă Maternitatea Vâlcea, pe fostul teren al Petrom, pe 1,2 ha. Este vorba despre un hotel pe care Florin Cioacă îl anunță de cinci stele, cu P+10.

Pentru hotel vor exista circa 65.000 mp construibili împărțiți în camere, garsoniere și apartamente. Un total de 500 de unități de cazare.

Lângă hotel se va mai construi o clădire de birouri pe care dezvoltatorul a gândit-o ca sediu de firme și centru de afaceri, dar și o altă clădire cu centru spa, fitnes, restaurant etc. Și acest proiect se află tot în faza de avizare, iar Cioacă promite că în 2023 vor începe 100% lucrările. Cele două șantiere, ce vor dura aproximativ patru ani fiecare, vor asigura 300 de locuri de muncă.

Al doi-lea proiect sunt cinci blocuri ce vor însuma nouă scări, fiecare apartament având aferent un loc de parcare. Aceasta va fi construită teran și subteran.