Fivestar Hospitality lanseaza public Ratecard 2008

Asa cum v-a obisnuit, Fivestar Hospitality vine in intampinarea nevoii de transparenta si comunicare in industria noastra, prin lansarea Ratecard-ului 2008, un ghid pentru cei care doresc sa promoveze brand-ul, produsele si serviciile proprii prin intermediul mediilor noastre de publicitate (Website si Romanian Hospitality Newsletter) precum si in medile tiparite partenere.

Click pentru download RateCard 2008

Cu o experienta activa de peste 4 ani in industria ospitalitatii din Romania, Fivestar Hospitality este o companie cu know-how international, cu o echipa tanara, si consultanti pregatiti in institutii de prestigiu si cu traditie din Europa. Dar mai presus de toate acestea, Fivestar Hospitality este o companie pasionata de domeniul ospitalitatii, fidela celor mai inalte standarde ale calitatii.

In martie 2008, s-au implinit 3 ani de cand Fivestar Hospitality a lansat Romanian Hospitality Newsletter in limba romana. Ca urmare a succesului de care s-a bucurat si se bucura aceasta initiativa, compania noastra s-a gandit sa vina in intampinarea cititorilor internationali, pasionati de acest domeniu si de informatiile de pe piata din regiune, lansand varianta in limba engleza a Romanian Hospitality Newsletter.

Romanian Hospitality Newsletter a fost gandit ca un instrument menit sa sprijine comunicarea actorilor de pe piata turismului si ospitalitatii din Romania. Fivestar Hospitality se mandreste cu faptul ca prin activitatea sustinuta si continuitate a reusit sa transforme cititorii newsletter-ului intr-o comunitate activa si real interesata de evolutia industriei.

Source: Fivestar Hospitality

EN RO