Eurolines preia campingul Green Dolphin din Delta Dunarii

Grupul Eurolines Romania, cu activitati in turism, management hotelier si servicii de rent-a-car, preia campingul Green Dolphin din Delta Dunarii.

Campingul este clasificat la 3 stele, se intinde pe 20.000 mp, dispune de 55 de casute (bungalouri) din lemn si de un spatiu pentru un numar maxim de 500 de corturi. Este, totodata, cel mai mare camping din Romania cu cinema in aer liber si locul care gazduieste anual Festivalul International de Film Independent „Anonimul”.

Grupul Eurolines opereaza campingul Green Dolphin din 2015, anul in care compania s-a extins in domeniul hotelier prin achizitia Green Village Resort clasificat la 4 stele.

„Preluarea in proprietate a campingului aflat vis-a-vis de complexul Green Village era pasul firesc dupa cei 6 ani in care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decat sa ne continuam planurile de dezvoltare si de investitii. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspetilor care aleg cazarea la cort sau in bungalouri conditii si servicii de calitate, precum si facilitati diverse”, a declarat Dragos Anastasiu, proprietarul Grupului Eurolines Romania.