eTravel Awards a dat startul perioadei de inscrieri a proiectelor

In cadrul evenimentului eTravel Conference, 11 aprilie, Howard Johnson Hotel Bucuresti, va avea loc eTravel Awards, singura competitie in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte din industria online a turismului din Romania.
Proiectele pot fi inscrise gratuit si online, pana la data de 29 martie 2013, accesand sectiunea Awards din cadrul site-ului evenimentului http://www.2013.etravelconference.ro .
Intr-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectiva actuala asupra performantelor atinse in industria turismului prin inovatie, creativitate si strategii eficiente de promovare online. 
Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze in cele 9 categorii disponibile: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.
Toate proiectele inscrise vor fi analizate de un juriu format din mai multi specialisti din industria online a turismului si a marketingului digital.
Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati www.2013.etravelconference.ro .
Despre Evensys
Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.
Persoana de contact:
Andreea-Cristina Mielu
PR & Marketing Coordinator, Evensys
Str. Grigore Alexandrescu, HQ office building nr.59, et.2, sect.1, Bucuresti 
Tel: 0733.041.005 ; email: andreea.mielu@evensys.ro 
www.evensys.ro

Source: Evensys