Erol Anefi, proprietarul magazinelor Sevda, poate să își supraetajeze hotelul din Eforie Nord

Societatea Sevda Impex, controlată de omul de afaceri Erol Anefi, cel care deține lanțul de magazine Sevda, intenționează să modifice proiectul care vizează construirea unui hotel în stațiunea Eforie Nord. Astfel, a obținut acordul de mediu pentru realizarea obiectivului de investiții, solicitat în luna ianuarie 2024.

Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare pentru proiectul amplasat pe strada Dunării, nr. 5 din Eforie Nord.

Suprafața terenului pe care se va construi imobilul este de 756 mp. Se vor asigura zece locuri de parcare, nouă la subsolul imobilului și un loc suprateran.

Societatea Sevda Impex a fost înființată în data de 22 iunie 1993, având sediul pe strada Viceamiral Ioan Murgescu nr. 18 din municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Erol Anefi. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 35.537.863 RON, profitul net de 1.424.799 RON, iar datoriile de 23.108.796 RON, cu 159 de angajați.