Emotie, abundenta si relaxare in centru tau de SPA&Wellness

Emotiile puternice si trairile avute de catre  clienti intr-un centru de SPA&Wellness desavarsesc experiente memorabile si vor intipari in mintea si sufletul acestora dorinta de a reveni. 
Nevoia de relaxare si de bine va determina clientii sa aleaga doar centrele de SPA&Wellness unde atmosfera si aroma locului depasesc asteptarile avute.
 
Stresul zilnic, presiunea problemelor cotidiene trebuie sa dispara in momentul in care treci pragul unui centru de SPA&Wellness, iar la plecare sa devii un om relaxat si incarcat pozitiv. 
Alegerea partenerului potrivit  pentru realizarea unui centru de SPA&wellness este un moment care poate determina succesul si implinirea proiectului.
 
Alaturi de cei mai importanti furnizori din domeniul SPA&Wellness, compania Leida Impex SRL  iti ofera solutii "la cheie" pentru realizarea unor centre SPA care se diferentiaza prin rafinament, eleganta si bun gust.
Pornind de la planurile tale, putem proiecta un centru de SPA&Wellness care sa surprinda cele mai exigente gusturi si asteptari. Suntem atenti la detalii si dorim sa  surprindem  prin calitatea echipamentelor si mobilierului, pentru ca solutiile noastre sunt unice.
Clientii companiei apreciaza plusul de valoare pe care-l primesc prin proiecte, consultanta, oferte si produse, iar parteneriatele pe termen lung inseamna recunoasterea calitatii atat a serviciilor oferite cat si a produselor livrate.
Leida a construit un mediu in care eleganta, armonia, abundenta si frumosul sunt atuurile care definesc activitatea desfasurata de toti cei care ne aleg ca si parteneri de business.
 
Solutiile complete pentru un centru de SPA&Wellness cuprind:
  • echipamente si mobilier SPA&Wellness
  • accesorii pentru SPA &Wellness
  • decoratiuni
  • cosmetice pentru procedurile de SPA
  • aromaterapie (uleiuri esentiale, amestecuri de plante)
Te asteptam in showroom-ul nostru:Bd. Titulescu nr 163, sect 1, Bucuresti
Tel:0722235577 
Mail:office@leida.ro
 
 
 

Source: Leida