Dragos Anastasiu intra in actionariatul platformei online de rezervari Epic Visits

Omul de afaceri Dragos Anastasiu, fondatorul Eurolines, se alatura startup-ului Epic Visits, platforma online de rezervari pentru pachete turistice inedite, in calitate de angel investor si advisor prin Touring Eurolines, compania holding a grupului Eurolines, care devine actionar al startup-ului.

Startup-ul de calatorii self-service Epicvisits.com, dezvoltat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Barsan, Bogdan Jianu si Emanuel Pasat, a inceput recent o campanie de finantare pe platforma de investitii in start-up-uri de tehnologie SeedBlink, in cadrul unei runde totale de investitii in valoare de 150.000 EUR.

Alaturi de Dragos Anastasiu, din grupul de angel investors interesat de dezvoltarea   proiectului Epic Visits mai fac parte Adrian Tuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tataru (GMP Group) si Bogdan Tudor (StarTech Team).

Epic Visits, un hibrid intre o agentie turistica si o platforma de rezervari,  listeaza top 10% proprietati cu un factor epic – design, poveste, priveliste, locatie, experienta, oferind posibilitatea personalizarii unei excursii prin intermediul unui configurator special Mix and Match.