Corneliu Scripcaru intenționează construcția unui aparthotel de 17 etaje în stațiunea Neptun

Omul de afaceri Corneliu Scripcaru intenționa la începutul anului 2022 să construiască un hotel cu 11 etaje în stațiunea Neptun. Ulterior, proiectul a fost modificat, iar acum se dorește ridicarea unui imobil de 17 etaje. În acest sens, a depus documentația necesară la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, instituția a decis că proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului.

Imobilul cu spații pentru locuințe de vacanță și servicii pentru turism, va avea regimul de înălțime S+P+16E+17E tehnic. Va fi construit pe un teren de 2.160 mp, ce se află în proprietatea Neptun Spv One SRL, actuala Solantis Neptun SRL. Aparthotelul se va afla în proximitatea ariei naturale  „Pȃlcul de Stejari Brumarii de la Neptun“.

Construcția va avea 1.284 mp la sol și între 160 și 180 de apartamente. Spațiile verzi vor fi în suprafață de 432 mp iar accesul auto în incintă se va realiza dinspre Aleea Trandafirilor, aflată pe latura de vest a terenului, pe aleea amplasată perpendicular pe Aleea Steaguri.

Solantis Neptun SRL a fost înființată în anul 2021. Asociat unic în firmă este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif. Certion SRL are ca asociați pe Corneliu Cătălin Scripcaru, Theodor Cezar Ionescu și pe Felicia Anișoara Căruntu, primii doi fiind și administratorii firmei.