Comunitatea Horeca poate alege să funcționeze în legalitate cu ajutorul platformei gratuite pusă la dispoziție de BITSOFT

Platforma pusa la dispoziție gratuit de catre Bitsoft, colecteaza si pastreaza în siguranta datele rezervarilor și ofera clientelei meniul digital al locației.  Bitsoft dorește sa ofere gratuit aceasta facilitate care a devenit obligatorie pentru restaurante, pentru ca acestea sa isi poate relua legal activitatea.

Din pacate autoritățile nu inteleg ce implicatii operationale au cerintele ordonatelor pe care le emit si cat poate incurca o ordonanta un restaurant in relatiile cu clientii si aici intervine aplicatia Bitsoft.

“Este important să ne aducem aminte că restaurantele au fost întotdeauna spații care au adus împreună oamenii, au creat un sentiment de comunitate, chiar și în cele mai dificile timpuri. Aceste vremuri aduc cu ele, pe lângă reconfigurarea vieții noastre, și o imensă oportunitate pentru partenerii noștri de a fi prezenți în viețile clienților lor, fiind în același timp, organizați și eficienți”. Bogdan Stanciu, Director General Bit Soft.

Știm că redeschiderea restaurantelor presupune multe provocări, de o parte ne-am ocupat noi!

Dezvoltată din necesitatea restaurantelor de a respecta măsurile stabilite de către noua ordonanță și dorința noastră de a fi alături de ospitalitatea românească, Bit Soft pune la dispoziție GRATUIT, platforma mobilă care:

  • preia și păstrează în siguranță datele clienților și
  • oferă clienților posibilitatea de a vedea meniul locației direct de pe propriul telefonul mobil.

Rezultatul final? Un flux de primire a clienților rapid, digital, conform și ușor de implementat.

Dacă activezi în Horeca, îți dorești și te ajută această aplicație, trimite cererea ta folosind linkul de mai jos:

https://www.bit-soft.ro/noutati/bit-soft-sustine-ospitalitatea-romaneasca

EN RO