Complexul Holbina Trei Bibani din Delta Dunarii este scos la vanzare pentru 3 mil. EUR

Complexul turistic Holbina Trei Bibani si domeniul acestuia de 1.200 de hectare, a fost estimat de Artmark Historical Estate la 6 mil. EUR si are un pret de pornire 3 mil. EUR.
Situat in inima Deltei Dunarii, resortul are 13 cladiri, cu o suprafata desfasurata totala de 2.796 mp, intinse pe un teren de aproape 1,8 hectare. Complexul are o capacitate totala de cazare de 58 de locuri si dispune de un restaurant de 4 stele care poate acomoda 60 de clienti. La acestea se adauga 6 rulote elegante, complet dotate si utilate, care pot gazdui inca 20 de turisti.
Personalul care deserveste proprietatea are propriile spatii de locuit, dar si o cantina special dedicata.
Complexul mai detine doua pavilioane destinate organizarii de evenimente, piscine, jacuzzi, debarcadere si un heliport.
Cele 1.270 de hectare de luciu de apa sunt amenajate cu ajutorul unor canale interioare ce insumeaza o suprafata construita de 129.154 mp, proprietatea fiind delimitata de diguri cu o lungime totala de 13 km.
Holbina Trei Bibani este paradisul pescarilor, o zona desemnata de numerosi bloggeri de profil drept cel mai bun loc de prins stiuca din Europa. Este locul in care s-a desfasurat ani de-a randul competitia internationala “Cupa Mondiala de Stiuca”.

Source: Profit

EN RO