Compania Interval International care faciliteaza schimbul de vacante, a intrat pe piata din Romania

Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care faciliteaza schimbul de destinatii de vacanta intre proprietarii de apartamente in sistem de timeshare sau proprietate periodica, a intrat pe piata din Romania.
Intreaga retea include peste 2.900 de resorturi din peste 80 de tari, iar proprietarii in regim timeshare sau de proprietate periodica pot obtine vacante in toate tipurile de destinatii, printre care si cele exotice sau exclusiviste.
Interval International a intrat pe piata din Romania prin semnarea contractului de parteneriat, incepand cu data de 15 Iunie 2017, cu Blaxy Premium Resort.
De la terminarea constructiei si darea in folosinta a complexului Blaxy, reprezentantii Interval International au verificat functionarea complexului turistic si serviciile oferite clientilor timp de 3 ani, pana cand au invitat Blaxy Premium Resort sa faca parte din retea.
Printre destinatiile pe care le pot alege romanii care au cumparat proprietati in regim timeshare sau de proprietate periodica sunt Singapore, Florida, Disneyland Paris, Turcia, Elvetia si Austria, dar si Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia sau Spania.
Reteaua Interval International are peste 2 milioane de membri activi inrolati in diferite programe de schimb de tip timeshare sau proprietate periodica.
Diferenta intre timeshare si proprietate periodica este data de faptul ca, in sistem timeshare, este cumparat dreptul de vacanta pe o anumita perioada limitata, in timp ce proprietatea periodica presupune cumpararea pe viata a unui apartament, dar cu drept de folosire intr-o anumita perioada din an.

Source: Puterea

EN RO