Compania aeriana HiSky are o noua baza la Bucuresti

S-a deschis o noua baza la Bucuresti pe aeroportul Otopeni de unde compania aeriana HiSky va opera zboruri si catre Timisoara, Cluj si Tel Aviv.

In aceasta vara HiSky va face parteneriat cu touroperatori romani pentru a opera zboruri charter catre destinatii mai exotice.

Conceptul companiei se numeste SMART COST si se bazeaza pe preturi low cost, propunand un tip de abonament pentru pasagerii care frecventeaza des zborurile pe rutele interne. Orarul de zboruri va fi stabilit in functie de cerintele pasagerilor.

Compania HiSky se concentreaza pe traficul de business facand accesibile rutele intre Bucuresti si marile orase.

In zilele lucratoare cate doua zboruri pleaca dus-intors spre Timisoara si Cluj din capitala.

Pasagerii au optiunea de a se intoarce in aceeasi zi in orasul din care au plecat.

Flota HiSky este compusa din cinci aeronave Airbus, patru fiind de tipul A320 cu 180 de locuri si una A319 cu 144 de locuri.

Jumatate din cei peste 200 de angajati fac parte si din personalul de zbor, directorul General al companiei fiind chiar unul dintre piloti.

Zborurile companiei HiSky pornesc din Bucuresti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Iasi și Chisinau catre 10 destinații din tara și din Europa, avand pana acum un numar de peste 200.000 de pasageri din 2020 si pana la sfarsitul anului 2021.

Urmeaza deschiderea altor destinatii interne, in Oradea si Iasi si a altor 10 destinatii din Europa.