Compania aeriană HiSky anunţă zboruri către New York

Compania aeriană HiSky anunţă că a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziţie directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj şi din Chişinău, capitala Republicii Moldova.

Durata conexiunii este de o oră şi 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat Bucureşti, Henri Coandă – JFK, New York.

În fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, pasagerii din Cluj  şi din Republica Moldova se pot îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6.30 şi vor ateriza la New York la ora locală 11.35, cu o durată totală a călătoriei de 12 ore.

Pasagerii vor face o singură rezervare pentru călătorie, astfel încât asigurarea legăturii până la destinaţia finală şi transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea companiei.

Primul zbor către New York este programat să aibă loc pe 7 iunie 2024.

De asemenea, compania a introdus opţiunea zborurilor către SUA, în acelaşi condiţii, cu legătură la Bucureşti, şi pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv, Israel. Conexiunea pentru aceşti pasageri fiind disponibilă în fiecare zi de joi şi duminică.