Cofetari premiati olimpic sustin demonstratii LIVE la GastroPan Brasov

Dacă doriţi să experimentaţi tehnica modelării pieselor artistice din zahăr şi ciocolată sau secretele sculpturii în legume şi fructe, a şasea ediţie a expoziţiei GastroPan, care după Târgu Mureş şi Bucureşti vine la Braşov, este locul ideal pentru dumneavoastră. Principalul eveniment autohton dedicat sectorului de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, prezintă modul de lucru al unor specialişti premiaţi la cele mai prestigioase competiţii şi olimpiade de cofetărie şi gastronomie.

Cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, atât din ţară cât şi din străinătate, susţin demonstraţii practice permanente în cadrul expoziţiei ce se desfăşoară în perioada 4-6 aprilie 2014 la Braşov Business Park.

Din programele Zonei DEMO
Sculptură creativă în fructe şi legume – echipă de bucătari specializaţi din Ungaria;
Modelarea florilor şi figurinelor din pastă de zahăr – cake designeri români specializaţi în Anglia;
Modelare artistică zahăr tras şi suflat – cofetar câştigător al Olimpiadei de Cofetărie din Brazilia;
Creaţie artistică şi coaceri demonstrative (dezvoltare de produs) – brutar artizan din Ungaria;
Decorarea deserturilor din turtă dulce – specialist artizan din România;
Procesare şi modelare artistică din zahăr caramelizat (grilaj) – cofetar specializat din Ungaria
Confecţionarea deserturilor şi a pieselor artistice din ciocolată – câştigătorul ediţiilor 2012 şi 2013 ale concursurilor de creaţie artistică în ciocolată GastroPan.

gastropan_3_512 

 GastroPan Demo Forum pune talentul în prim-plan

GastroPan Demo Forum scoate în evidenţă demonstraţii programate zilnic, la care vizitatorii pot asista, se pot inspira şi se pot consulta cu specialiştii din domeniu.

program_gastropan_512

 

 Taloane de acces la Expoziţia GastroPan găsiţi AICI sau pe www.gastropan.ro. Vă aşteptăm!

Source: GastroPan