Christine Schillings este noul director general al Ana Hotels

Compania Ana Hotels are un nou direct general, Christine Schillings, care preia conducerea executiva a companiei de la Alexandra Copos de Prada.
Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale.
Christine Schillings are o experienta de 30 de ani in industria ospitalitatii in cadrul Hilton Worldwide si a petrecut ultimii 16 ani in pozitia de director regional la Hilton Worldwide, unde a avut in coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia si Israel.
Christine Schillings, 54 de ani, de nationalitate belgiana, a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles in 1984 si apoi s-a specializat in Asset Management, Project Management la Cornell University.
Anul trecut, Ana Hotels a inregistrat cea mai mare crestere a cifrei de afaceri din anul 2008, ajungand la 29,8 mil. EUR.
Infiintata in 1996, compania detine in prezent 7 hoteluri din segmentul upscale si de lux situate in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. Ana Hotels dispune de o capacitate totala de cazare de 975 camere, iar in 2015 numara 710 de angajati.

Source: Profit

EN RO