Christine Schillings este noul CEO pentru România ale grupului educațional winsedswiss

Christine Schillings, cu o experiență de peste 30 de ani în industria ospitalității, se va alătura, ca Chief Executive Officer pentru România, grupului educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), lansat recent de omul de afaceri Dușan Wilms.

Noul CEO a activat în sfera operațională în hoteluri din Franța, Germania, Marea Britanie, precum și din România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis Hotelul Athénée Palace Hilton. De asemenea, timp de 16 ani, a ocupat poziția de Regional Director Hilton Worldwide, având în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Europa de Est, Turcia, Rusia și Israel.

Christine Schillings a condus, în calitate de manager general, grupul Ana Hotels România, iar din iunie 2018 a deținut funcția de director general al Hotelului Crowne Plaza București.

Grupul educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), cu filiale în România, Elveția și Serbia, are ca obiectiv principal crearea și derularea unor programe educaționale pentru fiecare perioadă a vieții unui om, de la grădiniță la universitate și pe tot parcursul carierei profesionale. Aceste programe acoperă domeniul serviciilor, de la ospitalitate, retailing, la managementul sănătății, al sportului și al luxului. În acest scop, winsedswiss dezvoltă parteneriate cu cele mai diverse instituții de învățământ din domeniu.

EN RO