Capital Plaza: un nou hotel de 4 stele in Bucuresti

In luna mai a acestui an, compania Corvinus International va inaugura in Bucuresti hotelul Capital Plaza clasificat la 4 stele si destinat segmentului de business.

Lucrarile de constructie au durat peste 2 ani, iar investitia s-a ridicat la 9 milioane EUR.

Potrivit datelor Registrului Comertului, actionarii companiei Corvinus International sunt Mugur Chifulescu, Dumitru Popa, Riza Nicolae si Valentin Nedelea. Cei patru actionari detin participatii egale in cadrul companiei.

Hotelul Capital Plaza este situat in apropiere de Piata Victoriei si are 95 de camere si apartamente, ascensoare exterioare vitrate, atrium, cafenea “Kubler”, restaurant “1880” cu specific mediteraneean, terasa, centru de reuniuni si evenimente integral modulabil (de la sase la doua sali, sau spatiu deschis, capacitate totala pentru reuniuni 450 persoane, pentru receptii 600 persoane), Business Center, acces internet wireless gratuit, sala de fitness si parcare subterana.

Reprezentantii companiei au declarat ca nu intentioneaza sa afilieze hotelul la un lant international in urmatorii ani, dar nici sa il vanda.

Capital Plaza este un proiect construit pe o locatie istorica – la sfarsitul secolului XIX, in jurul anului 1880, aici era limita orasului Bucuresti, ceea ce se numea "Bariera Herastrau”.

Source: Capital Plaza

EnglishRomanian