Călin Ile a fost numit la conducerea noului hotel ibis Timișoara

Călin Ile a fost numit în funcția de Director General al noului hotel ibis Timișoara care va fi inaugurat în această toamnă.

Cu o experință de 20 de ani în cadrul Accor, Călin Ile va fi responsabil de crearea unei echipe solide, care să asigure o experiență plăcută și sigură clienților hotelului.

De peste două decade, el a avut o contribuție semnificativă la stabilirea de noi standarde și reglementări pe piața ospitalității din România.

Noul hotel va avea de 200 de camere și apartamente, restaurant, bar, zonă de lounge, săli de conferințe și parcare proprie.

Încă de la deschidere, ibis Timișoara va corespunde tuturor standardelor de siguranță  și reglementărilor impuse de prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Accor și-a luat angajamentul siguranței față de clienții, angajații și colaboratorii săi, prin implementarea etichetei ALLSAFE, care asigură respectarea protocolului de igienă și curățenie în toate hotelurile. Toate unitățile Accor din România vor fi certificate ALLSAFE începând din iulie.

EN RO