British Airways – compania cu cele mai multe bagaje pierdute, in ultimii 5 ani

Potrivit unui sondaj efectuat de compania de asigurari LV pe un esantion de 2.007 persoane, a reiesit faptul ca unul din 3,8 pasageri care au calatorit cu British Airways in ultimii 5 ani si-a pierdut bagajele, i-au fost deteriorate sau intarziate.

A doua companie in top este Virgin Atlantic, cu unul din 8,3 pasageri care au trecut prin aceleasi experiente cu bagajele lor. Locul trei este ocupat de operatorul Dubai Emirates unde unul din 9 pasageri au avut probleme cu bagajele. Pe locul patru se afla easyJet cu unul din 11,1 pasageri care au intampinat probleme cu bagajele, iar pe locul cinci se afla Ryanair cu unul din 12,5 pasageri.

O purtatoare de cuvant a British Airways a declarat ca nu exista nici o dovada care sa sugereze ca un sfert dintre pasagerii companiei au avut bagajele pierdute sau intarziate in ultimii 5 ani, adaugand ca performanta companiei asupra bagajelor s-a imbunatatit dramatic dupa problemele inregistrate in zilele deschiderii Terminalului Cinci al aeroportului londonez Heathrow.

Source: Iasi Invest

EN RO