BRD-GSG reactioneaza in urma anuntului inchiderii hotelului DoubleTree by Hilton din Bucuresti

In urma anuntului facut de catre actionarii si managementul societatii care opereaza Hotelul DoubleTree by Hilton Bucuresti, care au precizat ca printre motivele care au dus la inchiderea hotelului, figura si lipsa de intelegere a partenerului financiar major BRD- Groupe Societe Generale. Datorita acestei precizari, banca a revenit cu cateva amanunte.

Astfel, reprezentantii bancii au explicat ca au sustinut activitatea societatii care opereaza HotelulDoubleTree by Hilton Bucuresti, asigurand o buna functionare a acesteuia pe baza unor criterii obiective si nediscriminatorii de colaborare cu clientii proprii. Totodata, reprezentantii BRD-GSG au evientiat faptul ca s-a avut in vedere respectarea prudentei bancare si a legislatiei aflate in vigoare, factorii si criteriile fiind obiective.

Fostul Bucharest City Hotel, clasificat la 4 stele era afliliat din 2011 la lantul international, fiind unul dintre cele patru hoteluri care functionau sub brandul DoubleTree by Hilton in Romania si singurul din Bucuresti. Proprietarii hotelului l-au scos la vanzare pentru 12 mil. EUR.