Athenee Palace Hilton: pentru al doilea an consecutiv cel mai eco friendly hotel din regiune

Pentru al doilea an consecutiv hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti a fost desemnat cel mai eco friendly hotel la nivelul Hilton Worldwide din Regiunea Turcia, Europa Centrala si de Est.

Angajatii hotelului Athenee Palace Hilton au fost recompensati din nou pentru performanta de a reduce consumul de energie la nivelul Hilton Worldwide, devansand pentru al doilea an consecutiv celelalte hoteluri Hilton din lume. Daca anul trecut angajatii hotelului au primit cate o bicicleta, anul acesta fiecare angajat a primit cate un iPod Nano.

Asa numita competitie “Castiga o bicicleta” face parte din strategia de sustenabilitate a companiei Hilton Worldwide in care sunt implicate peste 150 de hoteluri din toata Europa. Aceasta campanie premiaza hotelurile cu cele mai bune rezultate cu biciclete pentru fiecare angajati, premiu pentru eforturile deosebite in ceea ce priveste reducerea consumurilor.

Astfel, hotelul Athenee Palace Hilton a economisit cu 17% energia electrica per camera si 12,5% la consumului de apa. In total, in perioada 2009-2010, hotelul a realizat o reducere de 36% in energie si o reducere importanta in ceea ce priveste consumul de apa, de peste 40%.

Source: Food&Bar