Aro Palace SA anunta intentia de a opera in viitor hotelul sub brandul Hyatt Regency

Aro Palace SA anunță că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internaționala de hoteluri a renumitei mărci Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

„Suntem încântați să facem primii pași pentru a deveni parte din familia Hyatt și să aducem standardele acesteia de clasă mondială în România,” a declarat Attila Joos, CEO al Aro Palace S.A.. „Combinând excelența în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii și tradițiilor locale, vom îmbunătăți capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeți din întreaga lume și de le oferi o experiență unică.”

După cum a spus Daniela Florea, vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Aro Palace S.A., „Suntem nerăbdători să colaborăm cu Hyatt pentru a aduce un suflu nou acestei destinații de primă clasă care a ajuns să definească orizontul Brașovului turistic și suntem încântați de oportunitatea unică de a revigora farmecul iconic al aripii vechi a hotelului, dezvoltând în același timp o soluție integrată pentru revenirea în piața ospitalității unei părți a proprietății care a fost inactivă din 2014.”

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru a dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile Aro Palace SA.

Prof. Dr Ray F. IUNIUS , CEO al winsed.swiss, a declarat: “Suntem onorați de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace SA și Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalității românești, dar se aliniază și cu misiunea winsed.swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier și experiențele oaspeților.”

Înființat în 1939 și recunoscut pentru atmosfera ce îmbină farmecul istoric cu confortul
contemporan, hotelul Aro Palace dispune de 189 de camere și suite pentru oaspeți și încă 67 de camere executive și suite, un spa vast care invită către o stare de bine, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Poziționarea hotelului oferă o perspectivă completă
asupra centrului istoric al Brașovului, ceea ce-l face una dintre alegerile preferate ale
vizitatorilor din zonă. Hotelul face parte din compania Aro Palace SA, listată la Bursa de
Valori București sub simbolul ARO. Portofoliul companiei include și hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilități de conferință și 2 restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Hyatt Hotels Corporation. Hyatt Hotels Corporation, cu sediul central în Chicago, este o
companie internaționala de prim rang în domeniul ospitalității, ghidată de misiunea sa de a avea grijă de oameni, astfel încât aceștia să poată fi cei mai buni. La data de 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea peste 1.300 de hoteluri și proprietăți all-inclusive în 76 de țări de pe șase continente. Oferta Companiei include mărci din Colecția Timeless, inclusiv Park Hyatt®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Vacation Club®, Hyatt Place®, Hyatt House®, Hyatt Studios și UrCove; Colecția Boundless, inclusiv Miraval®, Alila®, Andaz®, Thompson Hotels®, Dream® Hotels, Hyatt Centric® și Caption by Hyatt®; Colecția Independent, care include The Unbound Collection by Hyatt®, Destination by Hyatt® și JdV by Hyatt®; și Colecția Inclusive, care include Impression by Secrets, Hyatt Ziva®, Hyatt Zilara®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Secrets® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Dreams® Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts, Alua Hotels & Resorts® și Sunscape® Resorts & Spas. Filialele companiei operează programele de loialitate World of Hyatt®, ALG Vacations®, Mr & Mrs Smith™, Unlimited Vacation Club®, serviciile de gestionare a destinațiilor Amstar DMC și serviciile tehnologice Trisept Solutions®.