Apex Alliance scoate la vanzare toate hotelurile din Romania

Cele 5 hoteluri din Romania detinute de lituanienii de la Apex Alliance, respectiv doua sub brandul Hilton, deja construite, si trei sub brandul Marriott, sunt sau vor fi de vanzare dupa ce devin operationale. 
In paralel, hotelul Hilton Garden Inn din Bucuresti va fi cumparat de un conglomerat de companii din Orientul Mijlociu, tranzactia urmand sa fie semnata in cateva zile, a declarat Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance.
“Toate hotelurile noastre din Romania sunt de vanzare. Acesta este modelul nostru de business – construim hotelurile de la zero, le facem de calitate, in zone foarte ok, le aducem un brand foarte puternic, dupa care, atunci cand devin operationale, le scoatem la vanzare, dar ne oferim sa le asiguram in continuare managementul, daca noul proprietar e de acord", a declarant Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance
Apex are in Romania doua hoteluri Hilton Garden Inn, unul deschis cu 2 ani in urma in Centrul Vechi al Capitalei, iar celalalt inaugurat la jumatatea lunii august in vecinatatea uneia dintre pistele aeroportului Otopeni. Compania va deschide in doua saptamani un Courtyard by Marriott in zona de nord a Bucurestiului, iar anul viitor va inaugura in centrul Capitalei un Moxy by Marriott, dar si un Autograph Collection, brand al Apex care va fi, de asemenea, afiliat la Marriott.
Intrebat daca hotelul Hilton de la Otopeni, deschis cu nici doua luni in urma, este de vanzare,Erasmus a raspuns afirmativ, insa nu a avansat un pret, ci doar a mentionat ca investitia s-a ridicat la 19 mil. EUR.

Source: Profit

EN RO