Alpin Resort Hotel a finalizat cel mai mare spațiu de evenimente din Brașov

În data de 17 mai, în Poiana Brașov a fost finalizat cel mai mare spațiu de evenimente, K2 Alpin și urmează să fi inaugurat oficial în luna iunie. Fostul Complex Favorit preluat de omul de afaceri, Claudiu Aron, în vara anului 2022, a trecut printr-o transformare.

Cu 4 săli de conferință și 6 spații expoziționale care însumează peste 2000 m2, K2 poate găzdui până la 2000 persoane. Spațiul este potrivit atât pentru evenimente corporate, cât și pentru nunți, botezuri și alte evenimente speciale. Închirierea acestora a început încă din iarnă, cererea fiind una impresionantă.

Începând cu luna iunie, K2 devine cel mai mare centru funcțional de evenimente din zona montană. Spațiul poate acomoda toate tipurile de petreceri private, Sala Atlas având o capacitate de 600 persoane, Sala Altai de 300 persoane, Sala Ural 200 persoane și Sala Pamir de 100 de persoane. Din punct de vedere tehnic, K2 aduce cele mai noi tehnologii și echipament complet pentru orice tip de eveniment. K2 își propune să devină cel mai spectaculos și exclusivist loc de evenimente din România.