Alma Health & Spa Retreat din Lacu Sărat a fost deschis oficial

Please select a featured image for your post

În luna iunie a acestui an, a fost deschis pentru public, ansamblul hotelier Alma Health & Spa Retreat din Stațiunea Lacu Sărat. Oficial a fost inaugurat pe data de 7 septembrie, în prezența autorităților locale și a invitațiilor din domeniul turismului sau din mediul de afaceri.

Investiția în Alma Health & Spa Retreat s-a ridicat la 20 mil. EUR și a inclus modernizarea și extinderea fostului hotel Diana din stațiune, transformându-l într-un resort premium cu 185 de camere, spații de conferință cu capacitate totală de până la 1.000 de participanți, centru de tratament dispus pe o suprafață de 2.500 mp, 60 de cabinete individuale de tratament, piscină interioară cu apă sărată, săli de kinetoterapie, restaurante, plajă privată și piscine.

Apa sărată este captată direct din lac și reîmprospătată zilnic. În zona wellness & spa este piscină interioară cu apă dulce și Jacuzzi, saunele uscate și umede, un Jacuzzi cu vedere către lac, camera salină cu sare de Himalaya, Hammam, duș Vichy și camere de terapii și masaj.

Acesta este deschis în tot timpul anului.