Alin Burcea va prelua compania care detine agentia de turism Invitation Romania Travel

Proprietarul agentiei de turism Paralela 45, Alin Burcea, va prelua controlul asupra companiei Invitation Invest, care detine agentia de turism Invitation Romania Travel, specializata in incoming.
O parte din actele de cedare a pachetului de control au fost deja semnate, in prezenta ambelor parti. Astfel, Burcea va prelua 55% din actiuni de la familia Fodoreanu, care iese din acest business. Restul participatiei va ramane in posesia Mirelei Iordache, Executive Director al companiei din februarie 2009.
De administrarea efectiva a companiei preluate se va ocupa insa Simion Alb, fostul sef de reprezentanta turistica la New York, considerat de industrie cel mai valoros specialist in promovarea turistica a Romaniei si instalat in urma cu un an la conducerea departamentului de incoming al agentiei Paralela 45.
Simion Alb si Gheorghe Fodoreanu nu au dorit sa comenteze acest subiec, iar Burcea, la randul lui, a spus ”Tranzactia nu este finalizata 100%. Mai sunt etape de parcurs”. 
In 2018, Invitation Invest a raportat afaceri de 15,7 mil. RON, o pierdere modica, de 4.681 RON, si datorii totale de 1,56 mil. RON.
Paralela 45 estima pentru anul trecut vanzari de 70 mil. EUR, in crestere cu 20% fata de 2018.

Source: Profit

EnglishRomanian